Εφαρμογή Canon EOS 1200D Companion

eos_1200d_app

Ξεκινήστε με τον καλύτερο τρόπο τη φωτογράφιση, με την EOS 1200D και την εφαρμογή Companion

Λήψη από το App Store
Λήψη από το Google Play

Πληροφορίες για την εφαρμογή EOS 1200D Companion

Γνωρίστε τη δική σας EOS 1200D. Μάθετε τα βασικά στοιχεία της φωτογράφισης με μηχανές DSLR μέσω αναλυτικών ασκήσεων και πρακτικών εκπαιδευτικών βίντεο. Οι πρακτικές εργασίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε νέα θέματα και στυλ λήψης.

  • Ένας οδηγός πλήκτρων σάς διδάσκει τους μηχανισμούς της EOS 1200D
  • Εξερευνήστε τα βασικά στοιχεία της φωτογράφισης με μηχανές DSLR μέσω εκπαιδευτικών βίντεο
  • Μάθετε πώς να εφαρμόζετε τις βασικές αρχές της φωτογράφισης με αναλυτικές ασκήσεις
  • Βρείτε λύσεις σε συνηθισμένα προβλήματα φωτογράφισης
  • Εμπνευστείτε από φωτογραφικές προκλήσεις

Λάβετε υπόψη ότι η εφαρμογή Canon EOS 1200D Companion δεν υποστηρίζει, προς το παρόν, συσκευές 7 ιντσών.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Πώς μπορώ να αποκτήσω την εφαρμογή EOS 1200D Companion σε iPhone ή iPod Touch της Apple;

Αναζητήστε την εφαρμογή "Canon EOS 1200D Companion" στο App Store από τη συσκευή σας και επιλέξτε την στα αποτελέσματα αναζήτησης πατώντας το εικονίδιο. Όταν εμφανιστεί η σελίδα της εφαρμογής, πατήστε το εικονίδιο δωρεάν λήψης για να την εγκαταστήσετε. Για να αποφύγετε τις χρεώσεις δεδομένων δικτύου κινητής τηλεφωνίας, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω Wi-Fi. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή EOS 1200D Companion σε PC ή Mac από το iTunes. Αναζητήστε την εφαρμογή με το όνομά της στο iTunes Store και επιλέξτε την από τα αποτελέσματα αναζήτησης κάνοντας κλικ στο εικονίδιό της. Κάντε κλικ στο κουμπί δωρεάν λήψης για να την κατεβάσετε. Η εφαρμογή EOS 1200D Companion θα εγκατασταθεί στο iPhone ή στο iPod Touch την επόμενη φορά που θα συγχρονίσετε τη συσκευή με το PC ή το Mac σας.

Πώς μπορώ να αποκτήσω την εφαρμογή EOS 1200D Companion σε smartphone με Android;

Αναζητήστε την εφαρμογή "Canon EOS 1200D Companion" στο Play Store από τη συσκευή σας και επιλέξτε την στα αποτελέσματα αναζήτησης πατώντας το εικονίδιο. Όταν εμφανιστεί η σελίδα της εφαρμογής, πατήστε το κουμπί "Install" (Εγκατάσταση). Για να αποφύγετε τις χρεώσεις δεδομένων δικτύου κινητής τηλεφωνίας, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω Wi-Fi.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή EOS 1200D Companion από τη σελίδα play.google.com/store σε PC ή Mac. Αναζητήστε την εφαρμογή με το όνομά της στο Store και επιλέξτε την από τα αποτελέσματα αναζήτησης κάνοντας κλικ στο εικονίδιό της. Κάντε κλικ στο κουμπί "Install" (Εγκατάσταση) και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google αν σας ζητηθεί. Ακολουθήστε τις online οδηγίες για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας.

Πώς χρησιμοποιώ την εφαρμογή EOS 1200D Companion;

Ξεκινήστε την εφαρμογή πατώντας το εικονίδιο στην αρχική οθόνη της συσκευής σας. Όταν εμφανιστεί η οθόνη υποδοχής της εφαρμογής EOS 1200D Companion, ξεκινήστε την περιήγηση στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το εικονίδιο του μενού στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας.

Για να περιηγηθείτε σε μια ενότητα στην εφαρμογή (π.χ. στην ενότητα "Getting started" (Βασικές οδηγίες χρήσης)), πατήστε την αντίστοιχη επιλογή στο μενού. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα στοιχεία του μενού αναπτύσσονται όταν τα πατήσετε, για να εμφανίσουν υπο-ενότητες.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή EOS 1200D Companion χωρίς σύνδεση στο Internet;

Μετά την αρχική εγκατάσταση, η εφαρμογή θα πρέπει να κάνει λήψη περιεχομένου βίντεο και του εγχειριδίου από το Internet (για να αποφύγετε τις χρεώσεις δεδομένων, συνιστάται να κάνετε αυτήν την ενέργεια μέσω Wi-Fi). Στη συνέχεια, όλο το περιεχόμενο αποθηκεύεται στη συσκευή σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο Internet.

Πώς μπορώ να ενημερώσω την εφαρμογή EOS 1200D Companion;

Αν η εφαρμογή EOS 1200D Companion ενημερωθεί στο iTunes ή στο Play Store, θα λάβετε ειδοποίηση στη συσκευή σας. Στο iPhone ή iPod Touch, μεταβείτε στην καρτέλα Updates (Ενημερώσεις) στο App Store για να κατεβάσετε την ενημέρωση.

Αν έχετε ενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις (διαθέσιμες μόνο σε iOS7 και iOS8), θα γίνει αυτόματα λήψη της ενημερωμένης εφαρμογής στη συσκευή σας.

Σε smartphone με Android, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη ή μεταβείτε στο Play Store και επιλέξτε "My apps" (Οι εφαρμογές μου) από το κουμπί του μενού για να κατεβάσετε την ενημέρωση.

Πώς μπορώ να στείλω σχόλια για την εφαρμογή EOS 1200D Companion;

Στο κύριο μενού της εφαρμογής, πατήστε την επιλογή About (Πληροφορίες) και επιλέξτε Send Feedback (Αποστολή σχολίων). Τα σχόλιά σας για την εφαρμογή είναι ευπρόσδεκτα, θετικά ή αρνητικά. Θα θέλαμε επίσης να ακούσουμε τις προτάσεις σας για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την εφαρμογή EOS 1200D Companion.

Χρήσιμες πληροφορίες

Οι επωνυμίες iPad, iPhone, iPod και iPod touch είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθειμένα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

Η επωνυμία Android™ είναι σήμα κατατεθέν της Google Inc.

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

  • Canon
  • Apps
  • ...
  • Εφαρμογή Canon EOS 1200D Companion για iPhone, iPad, Android, iOS