Περιβάλλον – Προστασία του περιβάλλοντος και υποστήριξη των πελατών σας

Σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το περιβάλλον: ελαχιστοποιούμε την ενέργεια που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας κατά τη λειτουργία τους, ώστε οι πελάτες να εξοικονομούν πόρους· μειώνουμε την ποσότητα των φυσικών πόρων που χρειαζόμαστε για τα προϊόντα μας· χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένα υλικά για τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας των πόρων· και προβλέπουμε τους τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα μπορούν να αποσυναρμολογηθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν ή να ανακυκλωθούν στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Η σχεδίαση προϊόντων με μικρότερο μέγεθος και βάρος βελτιώνει επίσης την αποδοτικότητα στον τομέα της διακίνησης εμπορευμάτων.

Περισσότερα από τα δύο τρίτα των εκπομπών CO2 στη διάρκεια του κύκλου ζωής των προϊόντων σχετίζεται με τις πρώτες ύλες, τα εξαρτήματα και τη χρήση των προϊόντων μας από τους πελάτες. Για τον λόγο αυτό, προσφέρουμε ολοένα και περισσότερες εξατομικευμένες υπηρεσίες και λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να λειτουργούν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα. Οι Υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων (MPS) είναι ένα παράδειγμα. Βοηθούν τους πελάτες να μειώσουν τον δικό τους αντίκτυπο στο περιβάλλον ενώ απολαμβάνουν πρωτοποριακά, ασφαλή προϊόντα και εξοικονομούν χρήματα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις και τις υπηρεσίες μας.

Παραγωγή – Χρήση – Ανακύκλωση
Χρησιμοποιούμε την προσέγγιση "ΠαραγωγήΧρήσηΑνακύκλωση" για τον κύκλο ζωής όλων των προϊόντων μας.

Διαδικασία "Παραγωγή–Χρήση–Ανακύκλωση" της Canon

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον αντίκτυπο των δραστηριοτήτων μας και την επίδρασή τους στο φυσικό περιβάλλον, σύμφωνα με την εταιρική φιλοσοφία μας Kyosei. Ο περιβαλλοντικός χάρτης [PDF 114KB] μας περιγράφει τα βασικά βήματα που ακολουθούμε για την επίτευξη της ισορροπίας ανάμεσα στη βιώσιμη ανάπτυξη και την ευημερία, την υπεύθυνη χρήση πόρων και τη μείωση του αντίκτυπου στο περιβάλλον. Αυτές οι ενέργειες συμβάλλουν στον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής.

Στα γραφεία και στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, στόχος μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε τον δικό μας αντίκτυπο υιοθετώντας πολιτικές σε όλη την περιοχή EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική). Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες.

Αναφορά βιωσιμότητας 2014 της Canon για την περιοχή EMEA
Ανατρέξτε στο γλωσσάρι περιβαλλοντικών όρων.
Μάθετε πώς η Canon υποστηρίζει την κοινωνία και ανταποκρίνεται στις κοινωνικές ευθύνες της.

Μάθετε πώς η Canon συμμορφώνεται με τη νομοθεσία και τους κανονισμούς οργανωτικής διαχείρισης.

spacer
					image
Environment
Produce
Use
Recycle
Operations
ISO 14001
Glossary
Sustainability
Environment
Society
Business
Awards
Sustainability Reports
Canon Europe sustainability report (pdf)