no consumer

Προβολείς σταθερής εγκατάστασης

Προβολείς οροφής, σταθερής εγκατάστασης, για μεγάλους χώρους, που ξεχωρίζουν για τις μικρές τους διαστάσεις και είναι ιδανικοί για επιχειρήσεις και επαγγελματικές εγκαταστάσεις προβολής σε ειδικούς χώρους, από ναούς μέχρι μουσεία. Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα με φωτορεαλιστική ακρίβεια εικόνας, βίντεο χωρίς παραμορφώσεις και ομαλή διαβάθμιση χρωμάτων. Τα μοντέλα με εναλλάξιμους φακούς προσφέρουν δυνατότητα επιλογής μεταξύ διάφορων μηχανοκίνητων φακών, με εξαιρετική αντίθεση και φωτεινότητα, για μεγάλη ευελιξία εγκατάστασης.

Εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση

Χάρη στον ενσωματωμένο κινητήρα, η ρύθμιση του ζουμ, της εστίασης και της μετατόπισης του φακού μπορεί να γίνει μέσω του τηλεχειριστηρίου με ακρίβεια μισού pixel – ιδανική λύση για εγκαταστάσεις ενός ή πολλών προβολέων, όπως επάλληλα συστήματα, συστοιχίες προβολής και εγκαταστάσεις θόλων. Η συντήρηση είναι γρηγορότερη και πιο εύκολη από ποτέ. Η λυχνία υψηλής απόδοσης είναι εύκολα προσβάσιμη από την πίσω πλευρά του προβολέα, ενώ το φίλτρο αέρα σύρεται απλώς προς τα έξω, διατηρώντας χαμηλό το κόστος και το χρόνο συντήρησης.

Easy installation
Interchangeable lenses

Εναλλάξιμοι φακοί

Είναι διαθέσιμη μια σειρά με πέντε εναλλάξιμους φακούς εξαιρετικής ποιότητας. Με ειδική σχεδίαση για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ακρίβειας, η μοναδική τεχνολογία φακών της Canon παρέχει άριστη γεωμετρία και εστίαση υψηλής ευκρίνειας με χαμηλή παραμόρφωση και ελάχιστη χρωματική παρέκκλιση. Το αποτέλεσμα είναι φωτεινές, όμορφες και ζωντανές εικόνες, με σταθερά χαρακτηριστικά ανεξάρτητα από τον φακό που χρησιμοποιείται. Κάθε φακός μπορεί να αλλαχτεί πανεύκολα επί τόπου, ανάλογα με τις ανάγκες, επιτρέποντας σταθερά υψηλή ποιότητα εικόνας ακόμη και σε μεγάλους χώρους.

Ευέλικτη απεικόνιση υψηλής ποιότητας

Οι προβολείς διαθέτουν την τελευταία έκδοση του οπτικού συστήματος AISYS, για εικόνες με εξαιρετικά ομαλές διαβαθμίσεις. Διαθέτουν μεγάλη γκάμα εισόδων, όπως HDMI και DVI, επιτρέποντας την προβολή εικόνων σε παράθεση από διαφορετικές πηγές, καθώς και πολλαπλή προβολή υλικού μέσω δικτύου. Η ανάμειξη περιγραμμάτων σε επίπεδο hardware επιτρέπει τον συνδυασμό εικόνας από πολλούς προβολείς. Επιπλέον, η λειτουργία διόρθωσης τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε τέσσερα σημεία συμβάλλει στη διατήρηση της ευκρίνειας και της ακρίβειας των εικόνων ακόμα και κατά την προβολή υπό γωνία. Η οριζόντια και κατακόρυφη ρύθμιση σύμπτωσης επιτρέπει τέλεια ευθυγράμμιση του πάνελ RGB.

Versatile high-quality imaging
Short throw/ultra short throw projectors

Προβολείς με μικρή/εξαιρετικά μικρή απόσταση προβολής

Αυτοί οι προβολείς με ευρυγώνιους φακούς είναι ιδανικοί για διαδραστικές εφαρμογές σε αίθουσες διδασκαλίας, καθώς και για παρουσιάσεις σε αίθουσες συνεδριάσεων, γραφεία και ανοικτούς χώρους μικρότερων διαστάσεων. Απολαύστε νέα πρότυπα ποιότητας εικόνας με περίπου το ένα τρίτο της απόστασης προβολής των συμβατικών προβολέων με αυτήν τη σειρά μοντέλων μικρής και εξαιρετικά μικρής απόστασης προβολής, η οποία περιλαμβάνει επίσης συστήματα μικρής απόστασης προβολής που υποστηρίζουν εικόνα HD 1080p.

Μικροί και φορητοί προβολείς

Οι μικροί και φορητοί προβολείς της Canon περιλαμβάνουν μοντέλα USB, υψηλής φορητότητας και υψηλής ευκρίνειας (HD) για εμπειρία προβολής κορυφαίας ποιότητας όπου κι αν βρεθείτε, από αίθουσες συσκέψεων έως φωτεινούς χώρους συνεδριάσεων. Είναι εύχρηστοι, αξιόπιστοι και διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας DLP για να αναπαράγουν πιστά τις παρουσιάσεις σας κάθε φορά.

Compact and portable projectors