Προβολείς Full HD

Αποκτήστε έναν προβολέα HD και απολαύστε ευκρινείς εικόνες ανώτερης ποιότητας, με εξαιρετική αντίθεση και φωτεινότητα. Η εντυπωσιακή ευελιξία στην τοποθέτηση και ο εύκολος χειρισμός, σε συνδυασμό με τη συνδεσιμότητα HDMI, εξασφαλίζουν βελτιωμένη εμπειρία κατά την προβολή βίντεο, πολυμέσων, παρουσιάσεων PowerPoint ή δεδομένων, με πιστή αναπαραγωγή και φωτεινές, καθαρές εικόνες υψηλής ευκρίνειας. Η σειρά περιλαμβάνει προβολείς Full HD 1080p.

HD/HD Ready με συνδεσιμότητα HDMI

Οι προβολείς HD αποδίδουν εκπληκτική ποιότητα χάρη στην εγγενή ανάλυση WUXGA (1.900 x 1.200). Διαθέτουν εισόδους DVI και HDMI™, επιτρέποντας την προβολή βίντεο σε παρουσιάσεις και διάφορες εγκαταστάσεις, καθώς και σε περιβάλλοντα που απαιτούν εικόνες με ομαλές διαβαθμίσεις και εξαιρετική λεπτομέρεια.

HDMI connectivity
LCOS panels

Πάνελ LCOS με τεχνολογία AISYS

Οι προβολείς HD της Canon χρησιμοποιούν πάνελ LCOS (Liquid Crystal On Silicon) σε συνδυασμό με τη μοναδική τεχνολογία AISYS ώστε να αποδίδουν εικόνες με εξαιρετικά ομαλές διαβαθμίσεις και μέγιστη λεπτομέρεια, τόσο από υπολογιστή όσο και από πηγές με βίντεο. Ακόμη και σε υψηλά επίπεδα φωτισμού περιβάλλοντος, τα χρώματα είναι ρεαλιστικά και οι εικόνες δεν εμφανίζουν ανεπιθύμητες παραμορφώσεις ή εφέ "ιριδισμού" που συναντώνται συχνά σε άλλες τεχνολογίες πάνελ.

Ευελιξία και πλήρης έλεγχος

Απολαύστε ευκολία, ευελιξία και πλήρη έλεγχο κατά την παρουσίαση εικόνων. Οι προηγμένες δυνατότητες, όπως η ανάμειξη περιγραμμάτων σε επίπεδο hardware, σας επιτρέπουν να συνδυάζετε εικόνες από πολλούς προβολείς, για τη δημιουργία τεράστιων προβολών χωρίς ευδιάκριτα όρια. Η λειτουργία διόρθωσης τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε τέσσερα σημεία συμβάλλει στη διατήρηση της ευκρίνειας και της ακρίβειας των εικόνων ακόμα και κατά την προβολή υπό γωνία. Ταυτόχρονα, χάρη στην οριζόντια και κατακόρυφη ρύθμιση των συμπτώσεων μπορείτε να επιτυγχάνετε τέλεια ευθυγράμμιση του πάνελ RGB σε επίπεδο ενός pixel.

Flexibility and control